Razer Power Bank Tanıtıldı!

Razer, hem dizüstü bilgisayarlara hemde üç mobil cihaza birden güç verebilecek olan Power Bank'ın lansmanını yaptı...

Razer yepyeni bir ürün ile karşımızda. Bu cihaz 12.5 inç Razer Blade Stealth Ultrabook şarjına bile yetecek olan Razer Power Bank. Razer Blade Stealth Ultrabook yada herhangi uyumlu USB-C dizüstü bilgisayarın şarjını doldurabileceksiniz. Razer Power Bank ile çift USB Type-Q portu ve USB-C portu ile gelmesi bekleniyor. Anlaşılan aynı modelde üç mobil cihaz şarj edilebilecek.

Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisine sahip olan Razer Power Bank, uyumlu mobil cihazlara ışık hızında şarj sunmayı hedefliyor. 12,800 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan ürün, tüm mobil güç ihtiyacınızı karşılayacak. Razer Blade Stealth’in kullanıcılar tarafından yetersiz bulunan 9 saatlik batarya süresine ek güç sağlamak üzere geliştirilmiş olan Razer Power Bank ile toplamda 15 saate kadar kullanım süresi sağlandığı ifade ediliyor.

Razer Power Bank, Apple Macbook, Dell XPS 13 ve Asus Zenbook USB-C bulunan bilgisayarlarla uyumlu olacak. Razer Powe Bank cihaz tanıma özelliğine sahip, bu sayede daha önce taktığınız cihazı tanımlıyor ve gerekirse hızlı şarj teknolojisini devreye koyuyor. Cihaz 335 gram ağırlığında 125.8mm x 78.2 mm x 23.4 mm boyutlarında olan Razer Power Bank'ın kasası alüminyum fiyatı ise 149 dolar olmakta.

Siz Razer Power Bank'ın fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.