Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın yeni fiyatında inanılmaz indirim

Samsung fiyatları aşağıya çekme kararını bugün satış gününde açıkladı. Peki yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ fiyatı şimdi ne olacak?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, 500 liralık indirime uğradı. Güney Kore merkezli teknoloji devi fiyatları aşağı çekerek kendisini bekleyenleri sevindirecek bir karar vermiş oldu. Bugün ülkemizde satışa sunulacak olan telefon fiyatlarında indirime gidildi. Geçtiğimiz ay gerçekleşen lansmanda Galaxy S8'in fiyatı 4399 olarak açıklanmıştı. Galaxy S8 Plus'in fiyatı ise 4999 TL olarak belirlenmiş bununla birlikte teknoloji devine yönelik fiyatlar konusunda biraz tepki gelmişti.

21 Nisan'da satışı başlayan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için tam 500 lira indirim yapıldı. Yapılan güncellemeyle birlikte Galaxy S8'in fiyatı 3 bin 999 TL oldu. Galaxy S8 Plus'ın fiyatı ise 4999 TL oldu. Ancak burda merak edilen ön siparişlerdeki fiyatlar oldu. Onlar bildiğiniz üzere indirimsiz olarak alındı. Ancak bu indirim farkı hakkında Samsung, iade taleplerine cevap vereceklerini açıkladı.

Peki siz yeni fiyatları nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.