Galaxy S8'in 60 Milyon Adet Satması Bekleniyor!

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonunun tanıtımı yapılmadan şirket Galaxy S8'in 60 milyon adet satacağını ön görmekte. Sizce hedefini gerçekleştirebilecek mi?

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu hakkında Koreli haber merkesi The Investor, endüstri kaynaklarına dayanarak verdiği bilgilerde şirketin yakında tanıtımını yapacağı Galaxy S8 telefonu için 60 milyon adet satış hedefini belirlediği açıklandı. Samsung vermiş olduğu 60 milyon adet telefon bileşenleri ile sipariş verdiği ürününü Nisan ayının ortasında yani her zaman olduğu gibi şirket geleneği bozmadı tanıtımdan nerdeyse bir ay sonra satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dört yıl içerinde Android cihazlarının tanıtımını Barselona'daki MWC'de gerçekleştiren, şirket genelde Şubat ayının sonunda gerçekleştiriyor. 60 milyon adet son derece iddialı bir hedef. Galaxy S akıllı telefonlarının son nesillerinden, Galaxy S4 (2013) satış rakamı halen 70 milyon adet ve o yıl 45 ila 48 milyon birim arasında satıldı. Selefi Galaxy S3, 65 milyon adete yaklaştı. Habere göre, Samsung hatalı Galaxy Note 7 kayıplarını geride bırakmak çin böyle bir hedef belirledi.

Alınan bilgilere göre Samsung’un Mart ayında 5 milyon adet ile Galaxy S8’in ilk seri üretimine başlayacağını söylüyor. Rapor, iris tarayıcı modülü üreticisi Partron, kamera lens şirketi Sekonix, Samsung Electro-Mechanics ve Amotech'i bileşen teslimat ortaklarından gelen bilgilerle elde edilmiş.

Sizce Samsung Galaxy S8'in satışında 60 milyon rakamına ulaşabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.