Xiaomi Mi 6 AnTuTu Testinde Rekor Kırdı!

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi 6 AnTuTu testinde aldığı puanlar ve özellikleri sızdırıldı...

Teknoloji devi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonunu Şubat ayında tanıtması beklenirken tanıtım tarihi Nisan ayına ertelenen Xiaomi Mi 6'nın AnTuTu test sonuçları sızdırıldı. Son alınan bilgilere göre Qualcomm Snapdragon 835'in hali hazırda olmadığı için şirket Xiaomi Mi 6'nın tanıtımını Nisan ayına erteledi.

Çin'in sosyal ağı olan Weibo üzerinden paylaşılan ekran görüntüsünde Xiaomi Mi 6'nın AnTuTu testi ekran görüntüsü paylaşıldı. Paylaşılan AnTuTu testi ekran görüntüsüne göre Xiaomi Mi 6'nın 210,329 puan aldığı ve şimdiye kadar hiçbir telefonun böyle puan almadığı açıklandı.

Bir başka sızıntıda ise Snadragon 835 ile desteklenen Android telefon ise AnTuTu testinde 181,434 puan almıştı. Xiaomi'nin şu anda amral gemisi telefonu olan Mi 5 ise AnTuTu testinde 142,000 puan almıştı.

Eğer sızdırılan bilgiler doğrulanır ise Xiaomi Mi 6'nın yüzde elli daha güçlü bir performans sunması bekleniyor. Xiaomi Mi 6, Android 7.0 veya Android 7.1 Nougat dayalı MIUI 9 işletim sistemli 6 GB RAM ile birlikte gelmesi muhtemel. Alınan bilgilere göre çift kameralı ve Xiaomi hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. Telefonun diğer özellikleri arasında ultra ince çerçeve ve dört anten yer almakta.

Siz Xiaomi Mi 6'nın AnTuTu puanlarını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.