Galaxy S8, MWC 2017 Etkinliğinde Tanıtılabilir!

Geçen sene Galaxy S7 piyasaya sürüldüğünden bu yana Galaxy S8 söylentileri teknoloji dünyasını meşgul ediyor.

Son zamanlarda Samsung'un bir sonraki amiral gemisini başlatmak için Nisan ayına kadar bekleyeceği yönünde haberler çıkmıştı.. Şirketin başlangıçta Şubat ayında başlayacak MWC 2017 etkinliğinde telefonu tanıtılması bekleniyordu ancak son çıkan söylentiler şirketin Nisan ayında özel bir etkinlikte tanııtlmasını işaret ediyor. Ancak şimdi yeni çıkan bir raporda Samsung'un mobil teknoloji konferansında Galaxy S8'i tanıtacağı yer aldı. Söz konusu raporda "endüstri kaynakları" gerekçesiyle Samsung, MWC'de Galaxy S8'i tanıtacak. Ancak görüşüne bakıldığında telefon hala Nisan ortasına kadar kullanılmayacak.

Raporda ayrıca telefonun Mart ayında seri üretime geçeceği Samsung'un S serisi lansmanlarına kıyasla daha fazla üretim yapmayı hedeflendiği de belirtildi.

Bir başka kaynağa göre ise NOte modelinin ayıbını telafi etmek için iddialı bir telefonla geleceği. S8'in piasaya çıkma tarihi Nisan ayı ortasına kadar ertelendiği yönünde. Samsung, geçtiğimiz yıl maddi manevi kayıplar yaşadı. Note 7 faciasından sonra hatasını telafi etmek istiyor.

Peki sizce Samsung, Galaxy S8 ile satışlarında iyi olabilmeyi başaracak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.