Galaxy S8'in Bataryası için Temkinli Davranış!

Samsung, Note 7'de yaşadığı aksaklıktan sonra Galaxy S8'de bu sorunu yaşamamak için elinden geleni yapıyor.

Karizmasını Note 7 ile fena çizdiren Samsung bu sorunu bir daha yaşamamak için temkinli davrancak. Kullanıcılarından büyük tepki gören ve satışları konusundan endişe eden Samsung patlama olaylarından sonra Galaxy S8'in bataryası için kollar sıvandı.

Galaxy Note 7'nin üretimi batarya problemi sonrasında durdurulduğu gibi tüm cihazlar toplanmaya başlamıştı. Buda Samsung'a ciddi bir hasar vermişti. İlk çıktığı zaman herkes tarafından büyük bir beğeni toplamasıyla karşımıza çıkan telefonun pil sorunu hepimizi üzecek seviyeye kadar geldi. GTA 5'te tehlikeli bir patlayıcı bile olmuştu..

Galaxy S8 için Samsung önemli tedbirler alıyor. Note 7 defterini kapatmak ve kötü günleri geride bırakmak için yeni akıllı telefonlarına odaklaan Samsung bu modelinde pil problemi yaşamamak için LG ile anlaştığı konuşuluyor.

Elbette konu ile ilgili henüz resmi bir bilgi bulunmuyor ancak gelen bilgiler LG ile anlaşmaya gittiği yönünde. Bu anlaşma Günay Kore merkezli rakip iki teknoloji devinin ilk işbirliği değil. Daha önce de kamera modülleri için LG, Samsung ile bir çalışma içerisinde olmuştu.

Peki ya siz Samsung Galaxy S8'in rağbet göreceğini düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.