Galaxy S8'in Ekranı Hakkında Bilgiler Sızdırıldı!

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S8 şimdiye kadar görmediğiniz bir ekran teknolojisi ile gelmeye hazırlanıyor işte detaylar...

Samsung'un 2017 yılının ilk aylarında satışa sunacağı yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung yeni cihazında donanım ve tasarım açısından oldukça büyük adımlar atacak gibi görünüyor. Şirket önümüzdeki yıl Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge telefonlarını resmen ilan edecek.

Samsung'un yeni telefonu Galaxy S8 Force Touch özelliği gelmesi bekleniyor. Şirketin Galaxy S7 ekranında Galaxy S6'daki zayıf noktaları kaldırarak Galaxy S8'de daha iyi bir ekran sunmayı hedefliyor. Son alınan bilgilere göre Samsung Galaxy S8 telefonunda basınca duyarlı Force Touch özelliğine yer verecek. Alınan sızıntı kaynaklarının sağlamlığına bakarsak eğer kesin bir bilgi diyebiliriz. Anlaşılan o ki Samsung Force Touch ekran özelliği ile karşımızda olacak.

Samsung Galaxy S8, Force Touch ekran teknolojisi ile tüm yazılım etkileşimleri geliştirilmiş ilk öncü akıllı telefon olabilir. Bakalım Samsung, Galaxy S8 ile Apple’ın son iPhone modellerinde sunduğu Force Touch ekran teknolojisine daha iyi bir alternatif sunabilecek mi? Hep beraber bekleyip göreceğiz detayları.

Sizce Samsung Galaxy S8'de daha nasıl değişikliklere gidebilir?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.