Galaxy S8'in İşlemcisi Sızdırıldı!

Samsung'un MWC 2017'de tanıtacağı yeni phabelet telefonu Galaxy S8'in işlemcisi sonunda netleşti, şirket Exynos'tan geride bırakıp Snapdragon ile yola devam mı edecek?

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Qualcomm ile çalıştığı 10nm üretim sürecinde üretilen Snapdragon 835 yonga setini sizlere duyurmuştuk. Bu çalışmalarından ardından herkesin gözleri Galaxy S8'in yeni işlemcisine çevrilmişti. Bu süre zarfında Galaxy S8'in işlemci açısından şirketin Exyones'ten bazgeçebileceğini sizlerle paylaşmıştık.

Bu iddiaların ardından Samsung Galaxy S8'in Snapdragon 835 ile geleceği açıklandı. Rusyalı blogger Eldar Murtazin MWC 2017'de tanıtımı yapılacak olan Galaxy S8'in bazı özelliklerini paylaştı. Sızıntılara göre Galaxy S8'in Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile gemesi bekleniyor. MSM8998 model numarasına sahip olan cihaz yonga setinde ise 4+4 toplamda ise 8 adet Kryo 200 işlemcisi ve Adreno 540 grafik birimine yer verecek. Galaxy S8'de şimdiye kadar görülmemiş olan hızlı okuma hızlı yazma özelliği için UFS 2.1 teknolojisi yer alacak.

Siz Galaxy S8'in işlemcisini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.