LG ve iPhone'un Özelliği Google Pixel'e Geliyor!

Google Pixel'ın son aldığı güncelleme ile beraber iPhone ve LG modellerinde yer alan özelliklere sahip oldu. İşte Detaylar...

Google'ın yeni akıllı telefonu Google Pixel ve Google Pixel XL modellerine bir güncelleme daha geldi. LG ve iPhone modelinde yer alan bazı özelliklere güncellemeden sonra sahip oldu. Hareket sensörleri ile kontrol etme imkanı sunmasıyla kullanıcılarını memnun eden özellik artık Google Pixel ve Google Pixel XL modelinde de yer alıyor.

Google Pixel telefonunuza gelen son güncelleme ile beraber hareket sensörleri sayesinde ekrana iki defa dokunduğunuzda LG'de olduğu gibi tuş kilidiniz açılacaktır.

Bir yeni özellik ise iOS 10 ve iPhone 6s'te yer alan ekran ışığını masadan kaldırdığızda kendi yanıyor. Sizde Google Pixel'i masadan aldığınızda ekranı otomatik olarak açılacak.

Telefonunuza gelen güncellemeden sonra 261 MB boyutunda yer alacak ve sonrasında Ayarlar- Hareket bölümünden "Telefonunuzu kontrol etmek için iki kere hafifçe dokunun" ve "Telefonu kontrol etmek için kaldır seçeneğini tıkladıktan sonra aktif etmeniz yeterli olacaktır."

Siz Google Pixel ve Google Pixel XL'nin yeni özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.