Galaxy S9 için çalışmalar başladı!

Samsung pazara yeni girmek için henüz Galaxy S8 ve S8 + cihazlarını piyasa sunmadı ancak görünşe göre Galaxy S9 için çalışılmaya başlandı..

Bu son günlerde her şeyden bahsetmedik, yeni Galaxy S8 ve S8 + Samsung son haftalarda devrim liderleri oldu. Güney Kore'de ortaya çıkan yeni rapora göre şirket bir sonraki amiral gemisi için çalışmaya başladı. Galaxy S9 hakkında anonim kaynaklar ekran paneli üzerinde çalışıldığını iddia etti.

Kore'de son zamanlarda yeni bir rapor çıktı ve buna göre Samsung Galaxy S9 üzerinde çalışmaya başladı. Bu rapor açıklanmayan kaynaklara dayanıyor, ancak içeriğine göre Samsung, tamamen yeni Galaxy S amiral gemisini geliştiriyor ancak bunlar tabii ki yalnızca gelişmenin ilk aşamalarındalar. Bu rapora inanılırsa Samsung'un Ar-Ge ekibi Galaxy S9'un ekran panellerinde Mart ayının sonlarından beri çalışıyor.

İsimsiz kaynak "Geçtiğimiz aydan bu yana, S9 için Samsung bir ekip Nisan ayı ortasında tedarik örneklerin amacı ile ekranda geliştirme çalışmalarına başlamıştır. Gelişmenin bir ay sonra diğer kilit parçaları farklı aşamada geliştirilmesi öngörülüyor." ifadelerini kullandı.

Söz konusu iddiaya göre iki ekran varyantısı var. 6.2 ve 5.8 inç'lik ekranla gelmesi bekleniyor. Elbette Galaxy S8'in izinden gideceği parmak izi okuyucunun panel altına entegre edilmesi de raporda yer alıyor. Hali hazırda yeni amiral gemisi için birşeyler söylemek için erken. Ancak raporlar ortaya çıkmaya başladığına göre muhtemelen 6 aydan daha uzun bir sürede herhangi bir somut Galaxy S9 bilgisi alamayacağız..

Peki siz Samsung'tan ne bekliyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.