General Mobile 5 Plus çıkışı netleşti! General Mobile 5 Plus Ne Zaman Çıkacak ?

Yerli akıllı telefon üreticisi olan General Mobile, Google'ın desteğini aldıktan sonra hızla büyümeye başlamıştı. GM'nin yeni modeli GM 5 Plus'ın çıkış tarihi belli oldu!

Google'ın Android One programına katılarak büyük başarılar elde eden General Mobile'in yeni modelinin çıkış tarihi belli oldu.
Bilindiği gibi GM'in bu modeli MWC 2016'da tanıtılmıştı. Rakiplerine göre oldukça güçlü donanım özellikleri ve arkasında bulundurduğu Android One platformu sayesinde Google ile beraber yürüyen GM 5 Plus, kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.
Modelin çıkış tarihi hakkında Twitter sayfasından bir açıklama yapanGeneral Mobile, Nisan’ın 3. haftası olarak açıklandı.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?