iPhone SE'nin Maliyeti Şaşırttı!

Apple'ın 21 Mart tarihinde tanıttığı ve daha şimdiden çok ilgi gören akıllı telefonu olmayı başaran iPhone SE'nin Apple'a ne kadar mal olduğu belli oldu.

Daha önceden pek çok iPhone modelinde yapılan bu karşılaştırma yine yapıldı ve bir iPhone'un Apple'a ne kadara mal olduğu yeniden orataya çıktı.
Apple'ın yeni akıllı telefonu olan iPhone SE bilindiği gibi iPhone 5S'in iPhone 6S donanımı bulunan hali, ve iPhone 6S' göre daha ucuza karşımıza çıktı. Bilinidği gibi iPhone SE'nin 16 GB versiyonu sadece 399 dolar olan Apple iPhone SE’nin satışlarının patlamasını engelleyebilecek tek kusuru 4 inç olan ekranı. Aslında iPhone SE'nin de özelliği bu.
İşte bu ekrandan ötürü maliyet düşüyor ancak yapılan analize göre durum kötü çübkü Apple iPhone SE'de masrafları azalttı. IHS tarafından yapılan analize göre son model Apple iPhone SE'nin Apple'a maliyeti toplam 156.2 Dolar!
Apple iPhone SE'de piyasada ki pek çok üründen daha düşük kaliteli malzeme kullanıp yüksek karlar ile satıyor. Bakalım iPhone SE beklenen ilgili gösterecek mi ?
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?