Google Duo ile Kesintisiz Görüşme Yapabilirsiniz!

Google I/O etkinliğinde tanıtılanlar arasında Duo uygulaması dikkat çekti. Düşük internet bağlantısında bile son derece kaliteli sesli ve videolu görüşmeler yapmanıza imk

Geçtiğimiz günlerde San Francisco'da düzenlenen I/O 2016 etkinliğinde tanıtılan Duo ismindeki uygulama teknik olarak FaceTime'a benziyor. Sesli ve görüntülü görüşmeler yapmanıza imkan sağlayan uygulama ücretsiz olarak hem Android ve iOS platformlarında yer alacak.

Sizlerin de bildiği gibi FaceTime sadece iPhone ve iPad cihazlarda çalışma gösteriyor. iOS'un bu kısıtı dünyasını göz önünde bulundurulmuş olacak ki Google iki platform için de uygulama sundu.

Uygulama aracılığıyla yapacağınız görüşmeler baştan uca şifreleme yöntemiyle korunmaktadır. Uygulamanın bir diğer güzelliği ise Duo üzerinden arama aldığınız zaman kişinin anlık görüntüsünü daha siz telefonu açmadan görüntüleyebiliyorsunuz.

Google Duo iPhone ve iPad uygulaması ne yazık ki şuan çıkmadı. Hali hazırda Android için Google Duo uygulaması bulunuyor. Ancak uygulama henüz dünya genelinde kullanıma açık olmadığı için ön kayıt yaparak çıktığı andan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android cihazlar için Duo uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.