Google Kamera Uygulamasına Selfie Flaş Özelliği!

Google Kamera uygulamasına selfie flash özelliği eklendi. Bununla birlikte Android 7.1.1 üzerinde çalışan Nexus ve Pixel'de kullanılabilir.

Google'ın Pixel akıllı telefonunun piyasaya sürülmesinin ardından en çok satan satış noktalarından biri , hem kullanıcıları hem de eleştirmenleri etkilemeyi başaran kamerası oldu. Google Piksel akıllı telefonlar en azından bazı uzmanlara göre, etrafında iyi mobil kameralar biri var. Telefonlar daha önce DxOMark'da Samsung Galaxy S8, OnePlus 5 ve LG G6 gibi cihazları aşarak en yüksek puanı aldı.

Teknik olarak konuşursak, Google Pixel kamera 12.3 megapiksel çözünürlüklü, f / 2.0 diyafram değerine sahip ve faz algılama ve lazer otofokus, EIS ve çift LED flaş gibi sayısız teknolojiden faydalanıyor. Bununla birlikte, Google Pixel akıllı telefonlarda bulunan en iyi kamera teknolojilerinden biri, kullanıcıların manuel fotoğrafçılığa ilk elden bakılmaksızın iyi aydınlatılmış, keskin ve genelde yüksek kaliteli görüntüler çekmelerini sağlayan HDR + 'dir. Google'ın özel HDR + teknolojisi açıkça yalnızca Pixel akıllı telefon serisi için mevcut.

Bununla birlikte, BSG tarafından geliştirilen modifiye Google Kamera uygulamasıyla HDR + işlevi şu an yalnızca Qualcomm'un son üçünde mevcut olan Hexagon 680 DSP'den (veya daha üstten) yararlandıkları sürece daha geniş akıllı telefon serisinde deneyimlenebilir.

Google Kamera uygulaması, OnePlus 3T, OnePlus 5, LG G6 gibi akıllı telefonlarla ve Galaxy S8 serisinin bazı yinelemeleri ile uyumlu olacak şekilde güncellendi. Google Pixel'de bulunan kamera geçen yıl telefonu incelediğimizde bizi etkiledi. Fotoğrafların işlenmesinde Pixel tarafından kullanılan yazılım, HDR + özelliği sayesinde açık bir şekilde harika bir iş çıkarıyor.

Şimdi BSG adlı bir uygulama geliştiricisi Google Kamera'ya, HDR + teknolojisini Snapdragon 820, Snapdragon 821 ve Snapdragon 835 yonga setlerini çalıştıran herhangi bir Android el cihazına aktaran bir değişiklik yayınladı.

Google Kamera uygulamasının son güncellemesine giden arama devi, v4.4 ile Selfie Flash özelliğini tanıttı. Ön yüze bakan kamerayı kullanırken esasen beyazın aksine beyaz bir ekran flaşı. Esasen, bu özellik açıkken uygulama, tüm ışığı düşük ışıkta çekilen fotoğrafları iyileştirmek için yumuşak bir flaş sağlayan beyaz olmayan bir renge dönüştürür. Tüm kullanıcıların yapması gereken ön kamera modundayken flaş açmak.

Güncelleme aynı zamanda belirli bölgelerde deklanşör sesini kapatma yeenteğini de beraberinde getiriyor. Uygulamanın bu sürümü Google Kamera 4.4.012.156195200'ün değiştirilmiş bir versiyonu ancak Snapdragon 820, 821 ve 835 tarafından desteklenen telefonlarda çalışacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.