Moto Z7 Force'da Ekran Kayma Sorunu!

OnePlus 5'in piyasaya sürülmesinden kısa süre sonra satın alan kişiler Twitter aracılığıyla kaydırma efektinden şikayet ettiklerini belirtti.

Geçen ay satışa çıkan Moto Z7 Force görünüşe göre geçtiğimiz ay OnePlus 5'te görünen problemden dert yanıyor. OnePlus 5 kullanıcıları yalnız değiller şimdi de Moto Z2 Force kullanıcıları aynı sorunu bildiriyor. Bu sorunu tespit edip rapor eden ilk kişi XDA geliştiricileri oldu. Sorun, Moto Z2 Force'u kullandıktan sonra 5 dakika içinde tespit edildi ve XDA'nın Daniel Marchena, "uygulama ve ayarlar" menüsünde gezinirken oldu.

Daha derine inerken, Moto Z2 Force'un aslında Samsung Galaxy S8 +' den zıt yönde tazelediğini ve ekranın baş aşağı yerleştirildiğinden "jelly scrolling kaydırma efektinin" neden olduğunu belirledi. Bununla birlikte, Motorola henüz konuyu ele almamıştır. OnePlus, OnePlus 5 üzerindeki Jelly etkileri hakkında resmi bir bildiri yayınladı.

Şirket, "OnePlus 5, AMOLED ekranı da dahil olmak üzere tüm OnePlus cihazlarıyla aynı seviyede yüksek kaliteli bileşenler kullanıyor" dedi. Kullanıcılar zaman zaman kaydırma yaparken dikkat çekici bir görsel efekti fark ettiklerini söylediler. Bunun doğal bir durum olduğunuz ve diğer cihazlar arasında ekranlarda bir farklılık olmadığı belirtildi.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.