Samsung, Note 8'i Videoda Gösterdi!

Galaxy Note 8 için resmi açıklamalardan ve olası satışların başlangıcından sadece bir hafta kaldı . Olay öncesinde, Samsung yeni bir video yayınladı.

Samsung Electronics Pazartesi günü, 23 Ağustos gecesi planlanan Galaxy Note 8'in piyasaya sürüleceğini gösteren yeni bir video yayınladı. Aşağıda görülebilen kısa video klip, Güney Koreli orijinal ekipman üreticisinin ev sahipliği yaptığı yeni Paketlenmemiş etkinliğin bir kez daha onaylandığını doğruluyor (OEM), halefini Galaxy Note 7'ye sunacak ve bu da tüketicilerin "daha büyük şeyler yapmalarını" sağlayacaktır.

Yakında çıkacak olan bu açıklama da, şirket tarafından henüz düzenlenmemiş bu etiket hattı ile birlikte bir #DoWhatYouCant hashtag eşlik edecek. Cihazla ilgili sayısız rapora göre, Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus'ın biraz daha yeni, 6.3 inç Sonsuzluk Göstergesi, yani 18.5: 9 en-boy oranı ile Süper AMOLED ekrana sahip olacak şekilde yeniden tasarlanmış bir versiyona benzeyecek ve Bir QHD çözünürlüğü eşlik edecek.

Şablonun kendisi Galaxy S8 Plus'dan daha keskin köşelere sahip olacak ve batarya kapasitesini 200mAh azaltacak olan S Kalem kalemiyle birlikte gönderilecek. Son söylentiler, çıkartılamayacak olan 3.300mAh ünitesiyle güçlendirilmiş olabileceğini gösteriyor. Galaxy Note 8'in ABD varyantının Qualcomm yapımı Snapdragon 835'i içermesi beklenirken, uluslararası model Samsung'un kendi Exynos 8895 sistem-on-chip (SoC) ile birlikte gönderilecek ve her ikisine de 6GB RAM ve 64GB yer alacak.

Galaxy Note 8, Samsung'un bir çift kamera kurulumuyla ilk akıllı telefonu haline gelecek ve şirketin bir sonraki amiral gemisini 12 megapiksellik iki sensörle birlikte çift LED flaş ve 8 megapiksel ikinci kamera eşliğinde hazırladığını belirtti. Cihazın, Eylül ayında belli pazarlara girmeye başlaması bekleniyor.

Peki siz Note 8'in başarılı olacağını düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.