iPhone 8'de Yeni Renk Seçeneği!

Apple'ın yöneticileri gelecek ay tanıtılacak olan bir sonraki iPhone ile ilgili konuşmuyor olsa da yeni bilgiler sızdırılıyor.

iPhone 8'in bazı ayrıntılarını hemen hemen biliyoruz. Tanıtımına az bir süre kala iPhone 8'in yeni rengi sızdırıldı. Yeni iPhone modelinde zaten OLED ekranın olmasına kesin gözüyle bakan Geskin, tweet'i iPhone 8'in ön ve arka yüzlerini yeni renklerle resmeden iki kavrama sahip olarak gönderdi. Onun tweet'inde ayrıca "Barcode," Blush Gold 64GB / 128GB "yazıyor. Daha koyu. diğer raporlar tarafından desteklenen iPhone 8 sızıntılarını sürekli olarak sağlayan telefon sızıntısı yapan Benjamin Geskin'e göre "Blush Gold" olan rengin depolama seçenekleri de var.

Geskin, tweet'i iPhone 8'in ön ve arka yüzlerini yeni renklerle resmeden iki kavrama sahip olarak gönderdi. Onun tweet'inde ayrıca "Barcode," Blush Gold 64GB / 128GB "yazıyor. Tweet, "Blush Gold" ın bu iki saklama modeline özgü olabileceğini düşündürebilirken, Geskin Mashable'a Çinli fabrika kaynaklarının yalnızca bu iki özel kapasiteyi gördüğünü belirtti ancak henüz ortaya çıkmamış 256 GB'lık bir sürümün mevcut olması olası.

Apple'ın yeni rengi mümkün olan en yüksek depolama kapasitesinde sunmaması biraz garip olurdu. Şu anda, Apple sadece 128GB veya 256GB depolama alanı ile iPhone 7 ve 7 Plus'ın Jet Siyah sürümünü satıyor.

Peki siz iPhone 8'in yeni renk seçeneği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.