Google Nexus Sahiplerine Sınırsız Google Photos Geliyor!

Google'ın Android platformu için her zaman ayrıcalıklı cihazları olan Nexus marka akıllı telefonlarına Google tarafından sunulan ayrıcalıklara bir yenisi daha ekleniyor!

Google'ın her zaman ayrıcalıklı olan Nexus marka akıllı telefonları bilindiği gibi Google'ın Android güncellemelerini ilk almak gibi ayrıcalıkları var. Google'ın Nexus cihazları için sunduğu bu gibi bazı özelliklerin yanına yeni bir özelliği daha ekliyor.

Nexus marka akıllı telefon kullanıyorsanız ve Google Fotoğraflar uygulaması sizin için vazgeçilmezse çok yakında Google'ın size çok güzel bir haberi olabilir. Google Photos uygulamasının güncel kodlarında bulunan bir dizi kodlara göre Google Nexus sahiplerine çok yakında sınırsız boş alan gelecek.

Google bilindiği gibi hali hazırda fotoğraf depolama hizmeitnde zaten çözünürlük kalitesin de ufak bir düşüklükle sınırsız alan sağlıyordu. Ancak Google' Nexus sahiplerine çok yakında kalite kaybı olmadan fotoğraflar için sınırsız alan sunmaya hazırlanıyor. Android Police sitesine göre şimdilik sadece Google Nexus sahiplerine sunulacak olan bu sınırsız alan için Google tarafından şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Baklaım Google, Google Photos uygulamasında bulunan kodlar hakkında bir açıklama yapacak mı ? Bunların hepsini çok yakında göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?