Samsung Galaxy C7 Modelini Duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy C5 modelini duyurmuştu. Bunun üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen Samsung yeni Galaxy C7 modelini duyurdu! İşte tüm detaylar!

Güney Kore'li teknoloji devi Samsung gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon duyurmasın. Geçtiğimiz günlerde çok kullanıcılar tarafından olumlu tepkiler alan metal gövdeli Galaxy C5 modelini duyuran Samsung şimdi de Galaxy C5 modelinin daha büyük ekranlı modeli olan Galaxy C7 modelini duyurdu. Galaxy C7 modeli ayrıca Galaxy C5 modelinden sadece ekran olarak değil bir takım özellikleri de geliştirilmiş.

Samsung'un C serisinin yeni üyesi Galaxy C7 5.7 inç boyutunda 1080p çözünürlüğe sahip Full HD Super AMOLED ekranla geliyor. Galaxy C7 ayrıca gücünü 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ile birlikte gelen Galaxy C7'nin ayrıca 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı depolama alanına sahip modelleri de bulunuyor. Galaxy C7'nin hafızası ayrıca 128 GB'a kadar arttırılabilen microSD kart desteği sayesinde arttırılabiliyor.

Kamera konusunda son model akıllı telefonların gerisinde kalan Galaxy C7 f/1.9 diyafram açıklığına sahip olan 16 MP çözünürlüğünde arka kamera ile geliyor. Galaxy C7'de ayrıca 8 MP çözünürlüğene sahip bir selfie kamerası kullanılmış.

Qualcomm'un QuickCharge 3.0 hızlı şarj özelliğini destekleyen Galaxy C7'nin 32 GB dahili depolama alanına sahip modeli 396 dolardan satışa çıkacakken, 64 GB dahili depolama alanına sahip modelide 427 dolardan satışa çıkacağı açıklandı. Galaxy C7'nin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?