Samsung Galaxy C5 Duyuruldu!

Samsung geniş olan akıllı telefon yelpazesine yeni akıllı telefonlar ekliyor.Samsung'un uzun süredir konuşulan ne zaman çıkacağı bilinmeyen Samsung Galaxy C5 duyuruldu!

Samsung her ne kadar artık çok akıllı telefon tanıtmayacağını söylese de yeni akıllı telefonlar tanıtmaya son sürat devam ediyor. Samsung'un uzun süredir haberlere ve sızıntılara konu olan akıllı telefonu Samsung Galaxy C5 sonunda tanıtıldı. Samsung'un bu yeni akıllı telefonunun özellikleri sızıntılarda gibi desek yanlış olmaz.

Samsung'un bu yeni akıllı telefonu metal gövdesiyle bizleri karşılıyor. Tam 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ekranda birlikte gelen ekran Super AMOLED panel teknolojisini kullanıyor. Kullanıcılar için etkili bir görüntü sunacak olan Galaxy C5'ın ekran haricinde özellikleri de kullanıcılar memnun edecek gibi görünüyor.

Qualcomm'un tam sekiz çekirdekli işlemcisi olan Snapdragon 617 işlemcisi ile birlikte gelen Galaxy C5'te grafik arabirimi olarak Adreno 405 bulunuyor. 4 GB RAM ile birlikte gelen Galaxy C5'te 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca Galaxy C5'te 128 GB'a kadar arttırılabilir bir microSD kart girişi de unutulmamış.

Samsung'un klasikleşen tasarımıyla gelen Galaxy C5 artık son model akıllı telefonlarda sıklıkla gördüğüüz parmak izi sensörünü de bulunduruyor. Samsung'un yine üst model akıllı telefonlarında kullandığı Samsung Pay teknolojisi de Galaxy C5'te bulunuyor.

Samsung'un yeni akıllı telefonu kamera konusunda biraz hayal kırıklığı yaratabilir. 16 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera ile gelecek olan Samsung'un Galaxy C5 modelinde 8 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası kullanılmış.

Galaxy C5 ayrıca son model akıllı telefonlarda kullanılan ve oldukça sevilen renklerle geliyor. Siyah, beyaz, altın sarısı ve Apple'ın son harika rengi olan rose altın rengiyle birlikte kullanıcıların karşısına çıkacak. Galaxy C5'in şimdilik ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne olacağı henüz belli değil. Samsung'un Galaxy C5 modelinin ülekmizde de satışa sunulması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?