WhatsApp Gold Diye Birşey Yok!

WhatsApp kullanıcılarına gönderilen mesaj tamamen virüs. WhatsApp Gold içerisindeki bağlantı da virüs bulunduruyor.

Son günlerde özellike yurtdışında WhatsApp kullanan kişilere WhatsApp Gold ile ilgili mesajlar gelmeye başladı. Mesajın kaynağı henüz bilinmiyor fakat içerisindeki bağlantı da virüs olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Bu mesajda WhatsApp'ın yeni sürümünden bahsediliyor. Tabii kullanıcılarda şöyle düşünecek olursa bunun bir tuzak olduğunu anlayabilir. WhatsApp yeni sürümleri kullanmamız için bize mesaj göndermiyor. Bu mesajda bahsedilen sürüm kesinlikle yok.


WhatsApp Gold'un özel bir versiyon olduğunu aynı zamanda ek özellikler sunduğuna dair bir mesaj ekranıyla karşılaşan kullanıcıların çoğu bu sayfaya yönlendirildikten sonra uygulamayı indirmeye çalıştı. Ancak bu uygulamanın neler yapabileceği konusunda hiç bir açıklama yok. WhatsApp Gold ve WhatsApp Plus adındaki bu uygulamalar sahtekarların bir parçası. Size böyle bir mesaj geldiğinde lütfen mesajı silin.

Kişisel bilgilerinizin çalınması gibi ciddi bir durum söz konusu olabildiği gibi arka planda sizin onaylamadığınız işlemlere de prim sağlayabilirsiniz. Eğer bu mesajı aldıysanız ve bu uygulamayı indirdiyeseniz en kısa süre de cihazınızı sıfırlamalısınız.

WhatsApp Android için indirmek için buraya, iPhone ve iPad için WhatsApp indirmek için buraya, bilgisayar için WhatsApp indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.