Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile Görüldü!

Google'ın heyecanla beklenen telefonu Pixel 2, Android 8.0.1 ile çalışırken görüntülendi...

Google'ın önümüzdeki aylarda tanıtımını yapacağı Pixel 2 modelinin, FCC tarafından sertifika aldığı sızdırıldı. FCC web sitesinde bulunan belgelere dayanarak Pixel 2'nin bir kez daha HTC tarafından üretileceği anlaşılmaktadır. Ayrıca, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin HTC U11'de kullanılan Edge Sense modeline benzer özelliklere sahip oldukları meydana çıktı.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar uygulamaları açmak için belirli işlevleri denetlemek (mesela resim yakalamak gibi) telefonun her iki tarafını da sıkabilecek. FCC sızıntısı, Pixel'de bu özelliğin "Aktif Kenar" olarak adlandırdığını gösteriyor.

Pixel 2'ye ait olduğu iddia edilen bazı sızdırılmış ekran görüntülerine dayanılarak, telefon kutusundan Android 8.0.1 sürümü ile çıkacak. Bu arada, ekran görüntüsüne diller, girdi ve jestler bölümüne bakarsanız, "Asistanınız için Active Edge'i sıkıştırın" yazıyor. Böylece, Pixel 2 kullanıcıları cihazın kenarlarını sıkarak Google Assistant'ı etkinleştirebilecek.

Ekran görüntüleri ayrıca yerel depolama alanının 64 GB olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca Pixel 2'nin işlemcisinin beklendiği gibi Snapdragon 836 olmayacağı, Google'ın tercihini Snapdragon 835'ten yana kullanacağı da yine ekran görüntüsü ile ortaya çıktı.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.