Google Pixel 2 ile Çekilmiş İlk Görseller!

Google, yeni telefonlarının kamerası ile çekilen fotoğrafları yayınladı...

Android sevenlerinin heyecanla beklediği yeni bir Google amiral gemisi telefonu-piyasaya çıkmsk için son hazırlıklarını yapıyor. 4 Ekim'de gelmesi beklenen Pixel 2 ve Pixel XL 2'nin sızıntıları gelmeye başladı.


Google Pixel 2 ve Pixel XL 2 tarafından çekildiği gibi görünen kamera örneği yayınlandı. Resmin EVXIF kodunu kontrol ederseniz Google tarafından çekildiğini anlarsınız fakat özellikle model ismi yerine "O kadar kolay değil" yazılmış büyük ihtimalle yaklaşan piksellerden herhangi biriyle çekilmiş olmalı.


Dahası ise EXIF resmin coğrafi etiket koordinatlarını ortaya çıkarmakta. Tahmin edildiği üzere MountainView'deki Google'ın kendi Genel Müdürlüğü'nde çekildi.

Elbette, Google'ın Pixel 2 / XL 2'nin fotoğraf becerisini sergilemeye çalışmak yerine bu görüntü ile ima etmek istediği başka şeyler de olabilir, çünkü gerçekçi olursak, bu resim o kadar da büyük bir şey değil. Örneğin, telefonlar için siyah-beyaz renkli versiyonlar ima ediyor olabilir veya bir sonraki Pixel'in varsayılan karanlık bir temayı atayabileceğini düşündürüyor olabilir.

Pixel 2 vePixel XL 2'nin kamerasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.