Google Pixel 2 Serisi için Beklenen 5 Özellik!

Google Pixel cihazlarını Ekim 2016'da piyasaya sürdü. Gözler yeni modellerine çevrildi. Google Pixel 2 ve Pixel XL 2'nin muhtemel özelliklerini sizler için sıraladık.

Yazılım ve kamera aksaklıklarına rağmen iyi bir çalışma yapmayı başaran Google, Pixel serisiyle Nexus cihaz satrını değiştirdi. Ancak bu durum onun Nexus cihazlarda izlediği stratejiden vazgeçeceği anlamına gelmiyor. Google 2010'dan 2015'e kadar her yıl Nexus One'dan Nexus 6P cihazlarını sürdürmeye devam etti.

T3'ün yaptığı habere göre Google aynı başlatma stratejisini Google Pixel 2 ve Pixel XL2'de de izleyecek olup Ekim 2017'de telefonlarını piyasaya sürecek. Pixel cihazlarını yapan HTC tarafından yapılması bekleniyor.

Pixel 2 serisinin beklenen 5 özelliğini sizler için sıraladık. İşte Google'un yeni telefonlarında beklenen özellikler;

Snapdragon 835 işlemci

Snapdragon 835, 2017 için akıllı telefon işlemcisi gibi görünüyor. İşlemcinin, bu yıl Note 8 ve S8 cihazları da dahil olmak üzere amiral gemisi cihazlarına güç vermesi bekleniyor.

İşlemci, mevcut işlemcilerden daha iyi performans ve pil ömrü sağlayan 10nm işlemci teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.

Pixel 2 için QHD çözünürlük ekranı

Google Pixel akıllı telefon ekranını 1080 x 1920 p'den 1440 x 2560 p'ye yükseltebilir ve ekran Pixel XL ile eşit seviyede olabilir.

Çift kameralar

2016 Pixel cihazındaki sorunlardan biri de kamera mercek parlaması oldu. Apple ve Samsung'un izinden giden Google, 2017 cihazında çift kamera ayarı olabilir.

Daydream View 2 uyumluluğu

Bu yıl piyasaya çıkması beklenen yeni Daydream View kulaklıkla uyumlu olması bekleniyor. Daydream View kulaklığın VR oyununda özel bir odak noktası olan ileri VR yetenekleri olması bekleniyor ve onu desteklemesi için güçlü işlemciye ihtiyaç duyacaktır.

6GB RAM

Google'un eklenen işlevleri, daha güçlü özelliklerini ve en önemlisi Android işletim sisteminin bir sonraki yinelemesini desteklemek için Pixel serisi cihazlardaki RAM'i 4GB'dan 6GB'a yükseltmesi bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?