Google Pixel'ın Özellikleri Sızdırıldı!

Google I/O 2017 etkinliğinde lansmanını yapacağı Google Pixel 2'nin özellikleri hakkında biligiler geldi...

Google'ın ilk akıllı telefonu Google Pixel ve Google Pixel XL hakkında bir süredir ses çıkmıyordu, ancak uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Sessizliğini bozan Google Pixel I/O 2017 etkinliğinde yeni Android sürümü ile beraber tanıtımını yapılması beklenen 2 nesil Google Pixel telefonlar için ilk sızıntılar bugün gelmeye başladı. Alınan bilgilere göre Google Pixel suya ve toza dayanıklı olmasının yanı sıra Android telefon deneyiminizi arttıracak. Google Pixel 2 modelleride işlemci açısından yeni güncelleme alması bekleniyor.

Google Pixel alacağı güncelleme ile açısından da oldukça başarılı olacak. Yeni modellerde Optical Image Stbilization (IOS) desteği olacağı iddia ediliyor. Şu anda DxOMark'ta en iyi kameayı kullanan telefona sahip olan Pixel 2'inci nesilde de bunu sürdürmeyi hedefliyor. Google'ın yeni telefonu olan Google Pixel 2 ve Google Pixel XL 2 modellerinde ise Snapdragon 835 yonga seti ve 4GB RAM'e yer verilmesi bekleniyor.

Google Pixel 2'nin 650 dolardan başlayan fiyat etiketi ile raflardaki yerini alması bekleniyor. Yeni sürüm Android 7.0 Nougat yüklü olan Pixel 2 beklenen etkiyi yaratması bekleniyor.

Sizce Google Pixel'in ikinci serisi beklenen ilgiyi görebilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.