Google Play Öncesi ve Kesim Sonrası Uygulama ve Oyun Fiyatları!

Uygulamalar için hem orijinal hem de satış fiyatlarını gösteren Play Store (Güncelleme: geçici serbest yasaklama kaldırıldı mı?)

Google Play Store hakkında pek çok harika şeyler olmasına rağmen, kesinlikle mükemmel değildir. Neyse ki Google, mağazamızı yavaş ama emin adımlarla rafine etmeye devam ediyor ve mobil hayatımızı bu kadar kolaylaştıran yol boyunca küçük özellikler ekliyor. Örnek olay şu ki, Google şimdi bir oyun satığında görmek daha kolay hale geliyor gibi görünüyor.

Zaten bildiğiniz gibi, bu özellik Play Store'a tamamen benzemez, çünkü bu özellik bir süre filmler, kitaplar ve müzik için kullanılabilir olmuştur. İlginçtir ki bugüne kadar satışa sunulan oyunlar sadece Batman temalı bir tabiat gibi görünüyor. Bu, birkaç LEGO Batman unvanının yanı sıra Tiny Titans - Teen Titans Go'u da içeriyor! Satılmakta olduğunu bildiğimiz diğer Batman dışı kitapların kontrol edilmesi, henüz benzer satış etiketlerine sahip değildir. Bu, büyük olasılıkla LEGO Batman Filminin bugünkü gelişiyle ilgilidir, ancak umarız kısa sürede diğer oyun ve uygulamalara gelebilir. Bu meraklılar için, bu değişiklikler yalnızca Google Play uygulaması için değil, aynı zamanda Chrome üzerinden web listelerinde de geçerli gibi görünüyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.