Google, Play Store için Yeni Özellik!

Google, Play Store kullanıcılarının deneyimlerini kolaylaştıracak yeni bir özelliği aktif etti. Peki bu "neler yeni" özelliği ne işe yarayacak?

Google, küçük ama kullanışlı bir özellik taşıyan Play Store'un 8.0 sürümünü kullanıma sunuyor. Şirket, temel olarak bir uygulamanın en yeni sürümünde yeni olan her şeyi gösteren uygulama güncellemeleri menüsüne satır içi değişiklikler günlükleri kullanıcılara sunuyor. Artık, üzerine dokunduğunuzda bir uygulamanın "Yenilikler" bölümünü ortaya çıkaracak güncelleme düğmesinin yanında küçük bir simge bulunuyor.

Bu aynı ekranda görüntülenir; bu nedenle, güncellemenin getirdiği yeni özellikleri görmek için Play Store'da bir uygulamanın sayfasını açmanız gerekmez. Yukarıdaki resimde bunun nasıl göründüğünü tam olarak görebilirsiniz.

Başlangıçta 9to5Google tarafından bildirildiğine göre, Google şimdi süreci daha da basitleştirdi. Yeni güncelleme, ana menüdeki uygulamanın güncellemesini sergiliyor. Kullanıcı, Google Play'deki her bir uygulamayı açmak yerine, tüm güncellemeleri bir arada barındıran ana güncelleme menüsünde değişiklikleri görebilecek.

Uygulama adının yanında küçük bir menü var. Menüye dokunarak bölme, güncellemenin uygulamaya getirdiği değişiklikleri göstermek üzere genişler. Bu gerçekten yararlı bir özellik. Android kullanıcıların seveceği faydalı bir özellik olup Google, son zamanlarda Play Store yeniliklerinde kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak güncellemelere yer verdiği de gözlerden kaçmıyor.

Google Play indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Peki yeni özelliği nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.