OpenIV Geri Döndü!

24 Haziran'da, GTA V modding aracı OpenIV durdurulduktan sonra bugün sessiz sedasız geri döndü.

GTA 5 krizi bir türlü çözülemedi ve ardından topluluktan ciddi bir hakaret aldılar. Popüler GTA 5 oyunu bir anda Steam'da en nefret edilen oyun haline geldi. Topluluk, OpenIV 'in tek oyuncu moderlerinin kullanması için bir kez daha güncellendiğinden, sonuçtan son derece memnun kaldı.

Open IV hali hazırda GTA V için planlanan Liberty City in GTA V modunun rafa kaldırdığını açıkladı. Bununla birlikte "Her şeyden önce, bu zor durumda bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Desteğiniz için size minnettarız. Mod topluluğu hala bir azınlık ancak kararlılığınız imkansızı imkanlı hale getirdi ve oyun tariginde oyuncular kendi tarihlerini yazdı. Evet, bu sizin saferiniz. Tebrikler ve bir daha çok teşekkürler!" ifadeleri internet sitelerinde yer aldı.

"Ne yazık ki, oldukça beklenen modumuz Liberty City in GTA V "çıkmayacak çünkü açıkça Rockstar modding politikasıyla çelişiyor. Liberty City mod bizim için büyük bir kayıptı, zira OpenIV işlevselliğini artırmak bizim motivasyonumuzun büyük bir parçasıydı." ifadelerine yer vererek geliştirmeler yapacaklarının altını çizen OpenIV ekibi sıradaki planları hakkında tekrar açıklamalar yapacaklarını söylediler. Bununla birlikte çalışmalarını Rockstar'ın politikasına göre şekillendirecekleri de vurgulandı.

Peki siz yama modu için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.