Google'ın En Kibar Kullanıcısı İşte!

Google aramalarını lütfen ile başlayıp teşekkür ederek yazan 86 yaşındaki İngiliz May Ashworth haberinin detayları...

May Ashworth 86 yaşındaki İngiliz kadın Google merkezinde şahısların çalıştığını düşünerek her seferinde lütfen diyerek sorusunu sordu ve sonrada teşekkür ifadelerini eklemişti. John isimli gencin büyükannesinin Google'de yaptığı aramanın görüntüsünü çekip paylaşmasıyla ortaya çıktı. Ashworth'un Google'da aramalarını bu şekilde yaptığını ilk olarak torunu John fark etmişti ve sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Büyükannesinin bilgisayarını kullanan 25 yaşındaki genç adam Ashworth'un aramalarının başında lütfen sonunda ise teşekkür ederim yazdığını görünce bu aramalardan birtanesini paylaşmak istedim ve şöyle yazmiş: "Aman Tanrım! Büyükannemin dizüstü bilgisayarını açtım ve ne zaman Google'da bişey aramışsa "lütfen ve teşekkür ederim" ifadelerini kullanmış dedi"

Google, 86 yaşındaki İngiliz May Ashworth'un arama motorunda yaptığı bu aramaya kayıtsız kalmadı. Şirket, aramasına "Lütfen" ile başlayıp, "Teşekkürler" yazarak bitiren kullanıcısına resmi Twitter hesabından teşekkür etti.

"Sayın Ben'in büyükannesi. İyi olduğunuzu umuyoruz. Dünyada yapılan milyarlarca aramanın arasından sizinki bizi gülümsetti. Bu arada sorunuzun cevabı 1998. Biz teşekkür ederiz!"

Peki sizcede 86 yaşındaki İngilizin bu kibar tavrı çok hoş değil mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.