Honor 9'un Özellikleri Resmen Duyuruldu!

Huawei'ın önemli serisinden biri olan Honor'un yeni telefonu için çok şey yazıldı çizildi ve bunlardan çoğu doğru çıktı.

Huawei markası Çin'de Honor 9 akıllı telefonu tanıttı. Honor'dan gelen yeni ahize, Çin'de Cuma gününe kadar satışa çıkacak ve Vmall, JD.com, Tmall.com ve diğer web siteleri aracılığıyla satışa sunulacak. Tamamen yeni Honor 9, üç çeşitte piyasaya sunuldu: 4GB RAM / 64GB depolama alanı, 6GB RAM / 64GB depolama alanı ve 6GB RAM / 128GB depolama alanı. Dolayısyla her birinin farklı fiyat etikedi var.

Huawei ayrıca, şirketin yeni Huawei Pay ödeme çözümünü de birkez daha şirketten duyurdu. Çin'deki başlatma etkinliğinde Huawei, Honor 9'un Huawei Pay'e destek verdiğini açıkladı. Yeni Honor 9'un en büyük cazibe merkezlerinden biri arkasındaki çift kamera. F / 2.2 diyafram açıklığı, PDAF ve iki tonlu LED flaşlı 12 megapiksel sensör (RGB için) ile birlikte 20 megapiksel çözünürlüklü sensör (tek renkli) bulunuyor. Ayrıca söz konusu telefonda 8 megapiksel ön kamera var. Arka kamera, ön kamera tam HD video kaydına kadar destek sağlıyor olup 4K video kaydına imkan veriyor.

Honor 9, 428ppi piksel yoğunluğuna sahip 5.15 inç tam HD (1080x1920 piksel) LTPS ekrana sahiptir. Akıllı telefon, 2.4GHz'de dört çekirdek ve 1.8GHz'de dört ilave çekirdek bulunan Huawei'nin kendi Kirin 960 işlemcisini destekliyor. Çift SIM Honor 9 hem Nano-SIM'leri destekliyor hem de Android 7.0 Nougat'a dayalı Huawei EMUI 5.1'de çalışıyor.

Telefon melez SIM yuvası içerir ve harici hafızayı microSD kartı ile destekler (256GB'a kadar). Honor 9, çıkarılabilir olmayan 3200mAh pil içerir ve USB Type-C bağlantı noktası ile birlikte gelir. 147.3x70.9x7.45 mm ölçülerinde ve 155 gram ağırlığındadır. Cihazdaki bağlantı seçenekleri Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS / A-GPS, 3G, VoLTE'ye sahip 4G ve GPRS / EDGE'yi içerir. Honor 9, altın, siyah ve mavi renklerinde satışa sunulacak.

Peki siz Honor 9'un özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.