Galaxy A3 için Android Nougat Güncellemesi Geldi!

Samsung, Nougat güncellemesini vermek istiyor. Android Nougat güncellemesi A310FXXU3CQE6 olarak etiketlenen yeni bir sürümde geliyor.

Samsung Galaxy A3'ün (2016) Avrupa'daki Android 7.0 Nougat'a güncellendiği bildiriliyor. Yazılım paketi yaklaşık 948MB ağırlığındadır ve şu anda "SM-A310F" model numarasını taşıyor.Galaxy A3 akıllı telefonun 2016 yinelenmesi ilk olarak Android 5.1 Lollipop ile başlatıldı. Güncelleme 1GB boyutunda olup OTA yoluyla indirilebiliyor. StechGuide'a göre, Galaxy A3 (2016) için Android Nougat 7.0 güncellemesi Almanya'da mevcut.

Samsung'dan güncelleme hakkında resmi bir söz yok. Dolayısıyla, diğer global pazarlardaki Galaxy A3 (2016) kullanıcıları, akıllı telefonlarındaki güncelleme hakkında bilgilendirilinceye kadar beklemek zorunda kalacaklar. Kontrol etmek isteyenler dilerse cihazlarının Ayarlar bölümünden Yazılım Güncelleme bölümünü ara ara kontrol edebilir. Güncelleme 1GB'ın üstünde olduğundan, cihazı bir Wi-Fi şebekesine bağlamanız önerilir.

Ayrıca, kullanıcıların güncellemenin başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi için akıllı telefonun yüzde 50'nin üzerinde şarj edildiğinden emin olması gerekiyor. Unutmayın, başarısız bir yükleme akıllı telefonunuzun verimsiz çalışmasına neden olabilir. Android Nougat güncellemesi bölünmüş ekran, geliştirilmiş Google Klavye, Google Asistanı, özelleştirilebilir hızlı ayarlar, telefonda güç tasarrufu moduna geçmenizi sağlayan Go Doze özelliği ile birlikte geliştirilmiş bildirim gibi yeni özellikler getiriyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.