Samsung'un Secure Folder uygulaması yayınlandı!

Samsung son zamanlarda pek çok uygulamasını Google Play Store'a getirmek için çalışıyor ve bugün, listeye bir tanesi daha eklendi.

Samsung Electronics, bu ayın başında Google Play Store'da Güvenli Klasör Android uygulamasını piyasaya sundu; şirketin gizlilik çözümü artık dünya çapında indirilebilir.Güney Koreli orijinal ekipman üreticisi (OEM) şu anda bu aygıtları daha geniş bir ürün yelpazesine sokma sürecinde olan Telefon Üreticisinin My Knox uygulamasını Secure Folder ile değiştirmeye çalışmasının bir sonraki adımını işaret ediyor.

Başlangıçta durdurulan Galaxy Note 7'de ilk kez yerini aldıktan sonra, Secure Folder uygulaması sonunda Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'e geçti ve Galaxy S8 ve Galaxy S8 PlusNisan sonlarında piyasaya sürdü. Google Play Store'da piyasaya sürülmesiyle tüm uyumlu Samsung hazır cihazlar artık uygulamayı çalıştırabiliyor ve listesinde yazılım gereksinimlerinin cihazlara göre değişiklik gösterdiğini belirtirken Seul tabanlı teknoloji devi daha önce Secure Folder'ın yalnızca Android'i gerektirdiğini doğruladı.

Belirsiz bir şekilde yazılmış yazılım gereksinimlerinin bir hata yaparak Google Play Store'da olup olmadığını henüz belli değil ancak bir Samsung Galaxy cihazına sahipseniz ve Nougat çalıştırıyorsanız Samsung'un bu uygulamasını yükleyebilirsiniz. Bu güncelleme, Android 7.0 ve sonraki sürümleriyle Samsung Mobile için kullanılabilir. Şirket son zamanlarda uygulama portföyünü üçüncü parti cihazlara genişletirken, Secure Folder hala yalnızca akıllı telefonlarda ve tabletlerde görünüyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.