HTC 10 İlk Güncellemesini Aldı!

HTC M9 başarısızlığını yeni amiral gemisi olan HTC 10 ile atmak istiyor.HTC 10 daha çıkmadan önce ilk güncellemesini aldı.İşte HTC 10'a gelen ilk güncellemenin detayları!

HTC'nin önceki amiral gemisi HTC M9 ile büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Büyük bir kayıp yaşayan HTC yıl içerisinde bu durumu toparlayacak hamlelerde bulunsa da asıl toplarlanmayı yeni amiral gemisi HTC 10'a bağlamıştı.

Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen HTC 10 daha çıkmadan ilk güncellemesini HTC tarafından aldı.

HTC'nin HTC 10'a getirdiği yeni güncelleme sayesinde artık HTC 10 daha düşük ışık koşullarında daha net fotoğraflar çekebilecek. Açık hava koşullarında da dana net fotoğraflar çekebilecek olan HTC 10'un lazer odaklaması da artık çok daha iyi çalışacak. HDR özelliğindeki ışık hassasiyetleri hakkında kullanıcılara daha geniş seçim hakkı sunulacak.

HTC 10'a çıkmadan önce getirilen ilk güncelleme daha çok kamera üzerinde iyileştirmeler içeriyor. Bunun yanında HTC 10 telefon sinyalinin zayıf olduğu alanlarda cihazın internette bağlı kalması için hücresel veriyi geliştirecek. Ayrıca cihazda WiFi bağlantıları da iyileştirildi. Daha çıkmayan HTC 10 bakalım kullanıcılar tarafından beğenilecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?