HTC Akıllı Saat İle Geliyor!

Akıllı telefon üreticisi HTC bu sefer giyilebilir teklnolojisine bir yenisini daha eklemek için çalışmalara başladı. İşte Detaylar...

Akıllı telefon sektöründe tanıtıdığımız HTC giyilebilir teknolojilerde daha büyük bir rol oynamayı hedefliyor. Daha öncede bildiğiniz üzere akıllı saat çalışmalarına başlayan fakat bir süre erteleyen HTC yeniden bir çıkış yapmayı hedefliyor. HTC'nin yeni Halfbeak akıllı saatine ait görseller sızdırıldı.

Google'ın akıllı saatler için geliştirdiği Android Wear işletim sistemi ile gelmesi beklenen HTC Halfbeak 369x360 çözünürlüğe sahip ekranı olması bekleniyor. Moto 360 gibi yuvarlak kadrana sahip olacak olan HTC Halfbeak ilk görünüşte HTC'nin akıllı telefonları olmak üzere Android işletim sistemi ile çalışan her cihaz ile uyumlu olacak. Cihazın arka yüzünde 4 pinli konnektör, şarj yuvası yer alacak. apple Watch'ta yer aldığı gibi mıknatıslı yapısı sayesinde HTC Halfbeak konnetör ile şarj alacak ve kalp atış sensörleri yine akıllı saatin arka kısmında olması bekleniyor.

Siz HTC'nin Halfbeak saatini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.