HTC Butterfly Mini'nin Görselleri Sızdırıldı!

HTC'nin yeni akıllı telefonu Butterfly serisinin devamı olarak Butterfly Mini geliyor...

Şimdiye kadar birçok kez HTC Butterfly Mini geleceği konusunda bilgiler sızdırılmıştı. Yeni yayınlanan raporda ise bir sonraki HTC Butterfly Mini’ye ait olduğu iddia edilen görseller yayınlandı. HTC, en son Butterfly serisi akıllı telefonunu duyuralı bir yıldan fazla bir zaman oldu. En son geçen yıl Eylül ayında HTC Butterfly 3 modeli tanıtılmıştı. Sızdırılan prototip görüntüler telefonun ön kısmını gösteriyor. Görseldeki telefon prototip olduğu için nihai tasarıma göre farklılık gösterebilir.

HTC Butterfly 3'ğn hangi özelliklerle geldiğiniz hatırlayalım. Geçen sene tanıtılan Butterfly 3 akıllı telefon, 5,2 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü LCD ekranı ve 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci ile güçlendirilmişti. Butterfly 3’te 3GB RAM ve 32GB dahili depolamanın yanı sıra akıllı telefonda 2TB’a kadar microSD kart desteğine yer verilmiş.

Butterfly 3’te çift arka kamera sistemine yer verilmişti ve ikinci kamera daha çok mesafe bilgisi ve efekt uygulamasında devreye giriyordu. Telefonun ana kamerası 20.2 megapiksel çözünürlü çift LED flaşla desteklenen ve 4K video kaydı gerçekleştiren arka kamera optik görüntü sabitleme teknolojisini barındırıyor. Ön yüzünde ise F/2.0 lensle gelen 13MP çözünürlüklü BSI sensör kullanılmış. Ön kamera Full HD video kaydı gerçekleştiriyordu.

HTC’nin yeni nesil Butterfly modelinde de oldukça etkileyici özelliklere yer vermesi bekleniyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı belli değil ancak şirketin üzerinde çalıştığına kesin gözüyle bakılıyor.

Sizce Butterfly Mini'nin özellikleri nasıl?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.