Telefonlara PlayStation Oyunları Geliyor!

Mobil cihazlara PlayStation oyunlarının geleceği netleşti ve akıllı telefonlarınıza gelecek olan oyunların videosu yayınlandı detayı haberimizde...

Yanlış duymadınız mobil cihazlarınıza PlayStation oyunları geliyor. Sony'nin ForwardWorks ismindeki yeni stüdyosunda mobil cihazlar için birkaç PlayStation oyunu getireceğini söylemesinden bu yana neredeyse 6 aydan fazla bir süre geçti. Bu açıklamadan sonra Sony ve ForwardWorks, PlayStation Experience 2016 etkinliğinde önümüzdeki yıl gelecek ilk dalga mobil oyunlarını kullanıcılarına açıklamışlardı.

Açıklamalara göre bu oyunlar; Hot Shots Golf, Wild Arms, Arc the Lad ve What Did I Do to Deserve This, My Lord? olacaktı. ForwardWorks, bugün bu oyunlar ile beraber Doko Demo Issho ve Boku no Natsuyasumi gibi eski oyunların da piyasaya sürüleceğini bugün yayınladığı video ile netleştirdi.

Ayrıca, Sony başka bir mobil oyun için Square Enix ile birlikte çalıştıklarını, Disgaea ve Yomawari oyun serileri için Nippon Ichi Software ile de bir araya geldiklerini açıkladı. Kötü haber ise bu oyunlar ilk olarak Japonya'da piyasaya çıkacak. Oyunların başka ülkelere sunulup sunulmayacağı hakkında henüz hiçbir bilgi yok. Japonya'daki mobil cihazlarda piyasaya çıkacak ilk oyun, 2017 baharında yayınlanacak olan Hot Shots Golf olacak.

Siz telefonlara gelen PlayStation oyunlarını beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.