HTC One M9s Avrupa'da Satışta Ancak Farklı Bir İsimle!

HTC'nin 2015 yılında tanıttığı ve kullanıcılar tarafından sevilmeyen HTC'nin zarara uğradığı HTC One M9'un daha düşük modeli One M9s farklı bir isimle Avrupa'da satışta!

HTC amiral serisi olan M serisinde öncelerden kullanıcılar tarafından çok beğeniliyordu. HTC'nin bu başarısı geçtiğimiz yıl tanıttığı HTC One M9 modeliyle sona erdi. HTC'nin daha öncelerden yok satan amiral gemileri One M9 ile birlikte hiç satmadı.

One M9 ile bilikte büyük zarar eden ve batma noktasına gelen HTC'nin bu düşüşten kurtulması için ürettiği fikirlerden birisi de bira daha düşük özelliklere sahip ancak fiyatı daha uygun olan HTC One M9s akıllı telefonuydu.

HTC bu akıllı telefonu geçtiğimiz yıl Tayvan'da satışa çıkartmıştı. HTC bu modeli sonunda farklı bir isimle Avrupa pazarında satışa çıktı. HTC One M9 Prime Edition adıyla satışa çıkan bu akıllı telefonda HTC'nin isim değiştirmesi için güçlü nedenleri var.

Daha öncelerden pek çok kez gördüğümüz bu durum için HTC'nin pazarlama bölümünün Avrupa'da yaşayan insanların sonunda "S" olan bir modele ilgi göstermeyeceği düşünmüş olması çok daha olası görünüyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?