Huawei, Honor 6X'yı Test etmek İsteyenleri Arıyor!

Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan Honor 6X için Huawei özel bir kampanya başladı.

Honor 6X'ı incelemek için test etmek isteyenleri arayan Huawei, gerçek kullanıcıların deneyimlerini paylaşması için böyle bir yola başvurdu. Ancak ne yazık ki ülkemizde geçerli değil. Honor 6X kampanyasına katılmak için 18 yaşını doldurmuş olmakla birlikte AB vatandaşı yada İngiltere, Almanya, Fransa veya İtalya'nın bir yerinde ikamet etmeniz gerekiyor.

Her bir özelliği bir hafta boyunca test etmeniz istenecek ve sonuçlarınızı Honor'un web sitesinde yayınlayacaksınız. Kamerasını, pilini ve cihazın performansını da içeren birkaç işlevi gözden geçirmeniz gerekiyor. Deneyimlerinizi öğrenmek isteyen Huawei, sizden birkaç basit soruyu yanıtlamanızı isteyecektir. Ardından katılım işleminiz gerçekleşecektir. 26 Ocak gece yarısı web sitesinde kampanya başlayacak. 5 şanslı kişi hiç bir ücret ödemeden telefonlara ulaşabilecek.

Honor 6X'in özelliklerinden bahsedecek olursak arka kapağında iki tane 12 MP'lik kamera bulunduruyor. Ön kapağında ise görüntülü görüşme ve en iyi özçekim deneyimi için 8 MP'lik kameraya yer veren telefonun pil yatağında ise 3340 mAh2'lik batarya eşlik ediyor. Kirin 655 işlemci ve 3 GB RAM ile gelen telefon iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Honor'un Birleşik Krallık'taki Satış ve Pazarlama Müdürü Wilkin Lee, "doğrudan taraftarlardan geribildirim almak" istediği için bu programı başlatmaya karar verdiklerini belirtti.

Huawei'ın yeni kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.