Samsung, Galaxy S8'de kamera çıkıntısına veda ediyor!

Çin sosyal ağ sitesi Weibo, Galaxy S8'in arka kamerasının çıkıntılarında bazı değişiklikler olacağını gösteren bir görsel yayınlandı.

Samsung, farklı bir tasarım çizgisiyle gelebilir. Kamera çıkıntısına veda etmiş olabilir. Söz konusu görüntü eğer doğruysa Galaxy S8'de kamera çıkıntısı yer almayacak. Samsung kullanıcılarının rahatsız olduğu bu çıkıntı da daha önce ilk defa Galaxy S6'da küçülmeye giden Samsung, Galaxy S6'nın kamerasını 1.7 mm ve Galaxy S7'nin kamerasını 0.8 mm çıkıntılarla sunmuştu.

Galaxy S8'de kamera çıkıntısı olmayabilir. 29 Mart'ta tanıtılması beklenen Galaxy S8 için iddialar ardı ardına gelmeye devam ederken çıkıntının yer almayacağı neden doğru olmasın. Ciddi oranda küçülmeye giden bir kamera çıkıntısıyla karşımıza çıkan Samsung, belki de bu kullanıcıları rahatsız eden çıkıntıya yer vermeyip düz temiz bir telefon sunabilir. Cihazla ilgili her gün farklı haberler çıktığı için cihazın tasarımı ve diğer özelliklerini ancak tanıtıldığı zaman öğreneceğiz ama çıkan iddiaları da değerlendirip kafamızda bir taslak oluşturuyoruz.

Peki sizce Samsung kamera çıkıntısına yer vermeli mi, vermemeli mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.