Huawei Mate 9 Özellikleri ve Fiyatı!

Bir süredir beklenen Huawei'ın gözdelerinden biri olan Mate 9'un satışı Türkiye'de başladı. Huawei Mate 9'un özellikleri ve fiyatı..

Türkiye'de satılmaya başlayan Huawei Mate 9 geliştirilmiş özellikleriyle karşımıza çıktı. Kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunan telefon geliştirilmiş süper sarj teknolojisi ile öne çıkıyor. Bunun yanısıra büyük ekrana sahp olup özellikleri bakımından oldukça güçlü. Oldukça hızlı bir şekilde sarj olan telefon pil ile dikkat çekiyor. Bataryası Süpersarj teknolojisiyle 2 günden fazla kullanım sunuyor.

20 MP + 12 MP RGP sensörü ve megapiksel monokrom sensör özellikleriyle dikkat çekiyor. İkinci kuşak iki lensli Leica kameraya sahip olan Huawei Mate 9'un ön kapağında ise 8 MP ön kamera bulundurmaktadır. Çin'li teknoloji üreticisi Huawei uzun süredir gündemden düşmeyen telefonunu resmi olarak duyurduktan sonra ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı merak konusu olmuştu.

Leica üretimi çift kameraya sahipolan Huawei Mate 9'un teknik özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

- Android 7.0 Nougat işletim sistemi
- Kirin 960 yonga seti
- İki tıkta telefonun tüm özelliklerinin önemli bir kısmına ulaşmaya olanak sağlayan sezgisel bir kullanıcı arayüzü olan EMUI 5.0
- 20 dakikalık şarjla tüm gün kullanıma imkan veren süper şarj teknolojisi
- Hibrit zoom, 20MP + 12 MP RGP sensörü ve megapiksel monokrom sensör özellikleri olan ikinci kuşak iki lensli Leica kamera
- 8 MP ön kamera
- 5.9 inç büyüklüğünde Full HD Ekran
- 4 GB RAM
- 4.000 mAh batarya
- 156.9 x 78.9 x 7.9 mm boyularında ve 140 gram ağırlığında tasarım

Huawei Mate 9'un fiyatı ise 2.999 TL. Önümüzdeki günlerde teknoloji mağazalarındaki yerini alacak. Peki siz Huawei Mate 9'un özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.