Nintendo Yeni Oyunlara Hazırlanıyor!

2017 yılı adeta Nintendo'nun olacak. Yeni mobil oyunların yayınlanacağı Nintendo tarafından bugün itibariyle doğrulandı.

Pokemon Go'dan sonra Super Mario Run efsanesi ile karşımıza çıkan Nintendo rekor üstüne rekor kırmayı başardı. Bu başarısının ardından 2017 yılında yeni mobil oyunlar duyuracağının haberini de vermiş oldu. Çok kısa bir süre içerisinde 50 milyondan fazla indirilme rakamını yakalayan Nintendo ilk aylarında bu indirme rakamını 100 milyonu buldu.

Mobil platformda yüzü gülen Nintendo, açıklamalarıyla 2017'de yeni oyunları duyuracağının da sinyalini verdi. Nintendo'nun Başkanı Tatsumi Kimishima konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak şimdilik Nintendo Switch konsoluna yöneldiklerini fakat mobil platformu unutmadıklarını bununla birlike 2017 yılında 2 yada 3 mobil oyun yayınlayacaklarını duyurmuş oldu. Gözümüz kulağımız oyunseverler için Nintendo'da. 2017 yılında hangi aralıklarla hangi oyunlarla karşımıza çıkacağını hepimiz merak ediyoruz.

Nintendo'nun Zelda, Kirby, Yoshi, Animal Crossing gibi serilerini mobile getirmesi beklenenler arasında fakat oyunların hangi tarzda sunulacağı net değil.. Mobil platformlara çıkarmış olduğu yahut çıkaracağı oyunlar ile eski günlerine dönmek isteyen Nintendo bakalım bu onuda başarılı olabilecek mi? Zamanla hep birlikte göreceğiz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.