Huawei Mate 9 Pro'nun Eli Kulağında!

Huawei Mate 9'un yeni söylentileri telefon hakkında bilgi veriyor. Şirket daha önce akıllı telefonun Almanya'da piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

Şimdilerde çevirimiçi bir sızıntı şirketin akıllı telefonun iki çeşidini başlatacağını iddia ederek 16 Ekim tarihinde Almanya'da piyasaya sürüleceğini de doğrulamıştı. Bu iki çeşitten birisi standart Huawei Mate 10, diğeri ise Huawei Mate 10 Pro. Mate 10'un yalnızca Pro varyantı son sızıntıya göre çerçevesiz bir ekran alıyor. Standart Mate 10, az çok Mate 9'a benzer bir tasarıma sahip olacak, aynı sızıntı öne sürülüyor.

İlginçtir, aynı zamanda bu iki telefonun birinin ön tarafında parmak izi tarayıcısını kullanacağını ortaya koyuyor. Birkaç gün önce, Huawei Mate 10 Pro'nun görüntü belleği, parmak izi tarayıcısı arkadan yerleştirildiğinde çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bu, standart Mate 10'un ön yüzünde parmak izi tarayıcısı bulunacağı anlamına gelir.

Huawei Mate 10'un 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olduğu şirketin kendi bünyesindeki Kirin 970 SoC tarafından desteklendiği düşünülüyor . Bildirildiğine göre 34MP Leica ortak mühendisliğine sahip çift arka kamera ve 16MP selfie kamerası ön tarafta olacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.