Galaxy Note 8'un 4 GB'lık Versiyonu!

Galaxy Note 8'in 4GB RAM varyantı artık TENAA web sitesinde bulunuyor.

GSMArena tarafından görülen Galaxy Note 8'in TENAA listesi, Güney Koreli şirketin akıllı telefonun daha düşük bir hafıza değişikliği getireceğini görüyoruz. İlginç bir şekilde, Galaxy Note 8'in 4GB varyantı, akıllı telefonun normal varyantı ile aynı özelliklere sahip görünüyor ve 64GB ve 128GB dahili depolamayla birlikte gelmesi gerekiyor.

Rapor, Samsung'un bazı pazarlarda Galaxy Note 8'in daha yüksek bir bellek (8GB) ve depolama kapasitesini (256GB) başlatmasını bekliyor ve Galaxy S8 + ile aynı stratejiye benziyor. Galaxy Note 8'in 4GB RAM varyantı şimdiye kadar piyasaya sürülürse, daha düşük bir fiyatla satışa sunulacak ve şirketin normal 6GB RAM varyantının prim fiyatını ödemeye hazır olmayan müşterileri çekmesine yardımcı olabilir.

Hatırlanması için, Galaxy Note 8, 1440x2960 piksel çözünürlüğe sahip 6,3 inç QuadHD + AMOLED Infinity Display ile birlikte gelir. Akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 835 SoC tarafından destekleniyor (bazı pazarlar Exynos'un işlemci sürümünü alıyor). Optik açısından Samsung Galaxy Note 8, hem f / 1.7 geniş açılı mercek hem de f / 2.4 telefoto merceklerde optik görüntü sabitleme (OIS) özellikli çift 12 megapiksel arka kameralar ile birlikte geliyor. Önde, f / 1.7 diyafram değerine sahip bir 8 megapiksel kamera var.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.