Samsung Galaxy J7 + Çift Kamera ile Geliyor!

Samsung, Galaxy J7 2017 yinemelesinde uzunca bir süre çalışıyor. En son sızıntının kanıtı olursa cihaz Tayland'da yakında başlatılacak.

Galaxy J7 +, dikey çift arka kameralarla sızdırıldı. Samsung'un sanal asistanı Bixby'i de destekleyecek. Yüz tanıma özelliğine de değiniliyor. Şirketin ikinci kamera ile ikili kameralarla çalıştığı son raporlardan geçti. Tayland'daki bir rapora göre Galaxy J7 + orta sınıf akıllı telefonun, çift kamera kurulumu ve Bixby asistanı gibi diğer şeylerin de yer alması bekleniyor.

Samsung Galaxy J7 +, Samsung'u aktardığı ThaiMobileCenter tarafından Samsung Galaxy J7'e (2017) göre yükseltilmiş orta sınıf bir akıllı telefon olarak detaylandırıldı . Arka planda, f / 1.7 diyafram açıklığı olan 13 megapiksellik bir kamera ve f / 1.9 diyafram açıklığı olan 5 megapiksel kameradan oluşan dikey bir çift kamera ayarı özelliği bulunduğu söyleniyor. Samsung'un Galaxy Note 8'in Live Focus özelliğini Galaxy J7 + 'e Bokeh çekimlerinde sunacağı bildirildi. Ön yüzde f / 1.9 diyafram açıklığı olan 16 megapiksel bir kamera görecek.

Rapor, Galaxy J7 + 'un Galaxy J7 (2017)' e benzer bir metal unibody tasarımına sahip olacağını ayrıntılarıyla belirtti. Bununla birlikte, gönderilen görüntülerle devam ederek, Galaxy J7 +, Galaxy J7'de görülen kavisli görüntülerden ziyade düz hatlara sahip olacağı görünüyor.

Android 7.1.1 Nougat'ta yayınlanacak ve 5.5 inç tam HD (1080x1920 piksel) Süper AMOLED ekran bulunduracak. Cihaz 4 GB RAM ile okta-çekirdekli bir işlemci ile güçlendirilmiş olacak. 256GB'a kadar genişletilebilecek 32GB dahili depolama ile sunulacak. Şu ana kadar Galaxy J7 + 'nin ne zaman piyasaya çıkacağına ilişkin hiçbir bilgi yok, ancak raporda Tayland'da Black, Gold ve Pembe renk seçenekleri sunulacağından bahsediliyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.