Huawei P10'un Ülkemizdeki Fiyatı Belirlendi!

Heyecanla beklenen Huawei P10'un Türkiye fiyatı açıklandı. Huawei P10 Türkiye fiyatı ve süpriz hediyesi ile kullanıcılarını memnun edecek...

Huawei'nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Huawei P10 yakın zamanda Türkiye'de satışa sunulacak. Diğer şirketlerin amiral gemisi modellerine göre daha uygun bir fiyatla satışa sunulacak olan Huawei P10'un 1.699 TL değerindeki hediyesi ile gelmesi bekleniyor.

Kamera açısında Leica imzasını taşıyan Huawei P10 stüdyo tarzı ışıklandırma ve 3D yüz tanıma teknolojisi ile fotoğraflarda her ortamda mükemmel bir sonuç elde ediyor.

Huawei P10'un ön sipariş hediyesi olan Huawei Watch 2, 45mm'lik çapında kadrana ve Watch 2'nin bileziği seramik teknolojisi kullanılarak üretilmiş olarak her seramik bilezik 23 farklı işlemden geçerek 288 saat boyunca sertleştirme işlemi yapılarak aşınmaya karşı olan dirençini yüksek tutmayı sağlıyor.

Huawei P10'un Türkiye fiyatı 3.599 TL olarak belirlendi. P10'u ön sipariş ile satın alan kullanıcılar 1.699 TL değerindeki Watch 2 akıllı saate ücretsiz sahip olacak. Mystic Silver ve Graphite Black renkleriyle satışa sunulacak olan Huawei P10, kamerası ile büyük ses getireceğe benziyor.

Huawei Watch 2’nin GPS fonksiyonu sayesinde tüm hareketlerinizi yörüngesel olarak kayıt altına alıyor. Entegre NFC ödeme teknolojisi sayesinde size temassız kredi kartı ödemesi deneyimi sunuyor.

Huawei Watch 2 uzun pil ömrü ile normal kullanım koşullarında 48 saat kesintisiz kullanım olanağı sunuyor. Huawei Watch 2’de bulunan ‘watch mode’u ile güç tasarrufu sağlıyor ve bu modda saati 21 gün boyunca kullanabilme özelliğine sahip.

Siz Huawei P10'un hediyesini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.