Microsoft, Lumia Yerine Galaxy S8 Satıyor!

Microsoft Samsung'un yeni tanıtımını yaptığı Galaxy S8'in kendi özelleştirilmiş sürümünü satışa sunuyor...

Samsung geçtiğimiz günlerde heyecanla beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Daha öncede Galaxy S6 ve Galaxy S7 modellerinde Microsoft'un Skype, OneDrive ve OneNoe uygulamalarını kullanıcılarına sunmuştu fakat bu sene işler öyle görünmemekte. Microsoft ise Galaxy S8'in kendine has özelleştirilmiş sürümünü satışa sunmayı planlıyor. Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition bugün ön siparişler için Microsoft'un ABD perakende mağazaşarında mevcut modeli ile hizmet vermeye başlayacak.

Bir Microsoft sözcüsü, "Cihazların kutularının açılmadığı ve Wi-Fi'ye bağlandığı zaman, bir Microsoft özelleştirmesi olan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Microsoft Edition'a uygulanır" diyor. "Bu özelleştirme, müşterilere Office, OneDrive, Cortana, Outlook ve benzeri Microsoft uygulamaları ile sınıfının en iyisi verimlilik deneyimini sağlıyor."

Microsoft başta iddialı bir Android telif hakkı anlaşmazlığının ardından Samsung Galaxy S6'da uygulamalarını sunmaya başlamıştı. En sonunda her iki şirket anlaştı ve anlaşma koşullarını gizli tuttu. Microsoft, OneDrive'ı Skype'ı ve Office'i bütün telefon modellerinde sunmayı hedefliyor. Bu özel Microsoft sürümü, Outlook ve Cortana gibi ilaveten uygulamalar içermekte. Ek uygulamaların nedeni bütün Galaxy S8 akıllı telefonlarında sunulmadığı ise henüz bilinmiyor.

Siz Microsoft'ın Galaxy S8'i satması hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.