Huawei P9 Lite Satışta! Huawei P9 Lite Özellikleri! Huawei P9 Lite Fiyatı!

Huawei'nin yeni amiral gemisi olan P9 kullanıcılar tarafından çok beğenildi.Huawei daha uygun fiyatlı olan P9 Lite için çalışmalara başlamıştı ve bugün P9 Lite tanıtıldı!

Huawei bilindiği gibi Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisi. Son zamanlarda gayet iyi akıllı telefonlar üreten Huawei ürettiği cihazlarda kullanıcıların geri dönüşlerini çok önemsiyor. Huawei'nin yeni amiral gemisi olan P9 kullanıcılar tarafından çok sevilmişti Bunun üzerine Huawei P9 ile çalışan yeni sanal gerçeklik gözlüğü olan Huawei VR'ı tanıtmıştı. Huawei şimdide uzun zamandır konuşulan P9'un daha uygun fiyatlı modeli olacak olan P9 Lite'ı tanıttı. Peki Huawei'nin yeni akıllı telefonu Huawei P9 Lite'ın özellikleri neler ? İşte Huawei'nin yeni akıllı telefonu P9 Lite hakkında her şey.

Huawei P9 Lite modelinde sadece bazı özelliklerde düşürmeler yapmış. Huawei P9 Lite’ın arka kısmında tıpkı P9'da ki gibi bir parmak izi tarayıcısı var ve P9 gibi 1080 x 1920 piksel 5,2-inç ekranla geliyor. Cihazlar arasında tasarımsal açıdan pek fark olmamasına rağmen donanımsal açıdan bariz farklar bulunuyor. Huawei'nin amiral gemisi P9’da olduğu gibi P9 Lite'da çift 12 MP arka kamera yok. P9 Lite 13 MP tek kamera ile geliyor. P9 Lite gücünü sekiz çekirdekl Kirin 650 işlemci ile geliyor.

Huawei P9 Lite, 16 GB dahili depolama alanı, ülkelere göre 2 GB ya da 3 GB RAM bulunuyor. P9 Lite ayrıca 3000 mAh batarya ile geliyor. Cihazın fiyatı ise 299 € olacak. Cihazın Mayıs ayında Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?