Lenovo Zuk Z2 Elite 6 GB RAM İle Gelecek!

Akıllı telefonların neredeyse bilgisayar gücünde olduğu bu devirde Lenovo'nun yeni akıllı telefonu 6 GB RAM ile gelecek.İşte Lenovo Zuk Z2 Pro ve Elite'in özellikleri!

Akıllı telefonlar bilindiği gibi son zamanlarda oldukça güçlendi. Bilgisayar devi Lenovo bilindiği gibi son zamanlarda akıllı telefon pazarına da girdi ve kullanıcılara uygun fiyata yüksek özelliklere sahip akıllı telefonlar sunuyor.

Lenovo'nun duyurduğu yeni akıllı telefon modeli ZUK Z2 Pro 4 GB RAM ZUK Z2 Elite'de 6 GB RAM kullanacak. Böylece daha önce de birkaç modelde karşılaştığımız 6 GB RAM kullanan modellere yeni model eklenmiş olacak.

Lenovo'nun yeni akıllı telefonu ZUK Z2 Pro oldukça güçlü olarak karşımıza çıkıyor. Z2 Pro gücünü Qualcomm 2.15GHz hızına sahip olan Qualcomm'un şimdiye kadar ki en iyi işlemcisi olan Snapdragon 820 işlemcisinden alıyor. Z2 Pro'da 128GB dahili depolama alanı bulunuyor. Lenovo'nun ZUK Z2 Pro modeli LPDDR 4GB RAM ile geliyor. Cihazlarında daha çok RAM isteyen kullanıcılar Z2 Pro Elite Edition modelini tercih edebilir. Z2 Pro Elite Edition'da 6GB RAM kullanılıyor. ZUK Z2 Pro ayrıca Quick Charge 3.0 teknolojisi ile şarj olabilen 3.100 mAh bir batarya ile birlikte geliyor.

Z2 Pro Elite Edition yani 6 GB RAM ve 128 GB depolama olan model 420 dolardan ön siparişle yarından Çin'de satışa çıkıyor. 4GB Ram ve 64GB dahili depolama taşıyan Zuk Z2 Pro’nun fiyatı henüz açıklanmadı. Cihazlar Avrupa'da dolayısıyla Türkiye'de de satışa çıkacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?