Huawei P9 sızdırıldı!

Huawei'nin yeni model Huawei P9 sızdırıldı! Peki Huawei P9'un özellikleri nasıl ?

Çin'in büyük teknoloji markalarından ve son zamanlarda kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen akıllı telefonlar üreten Huawei'nin yeni akıllı telefonu olması beklenen Huawei P9'un özellikleri sızdırıldı.

Fotoğrafları sızdırılan P9'un tasarımı dikkat çekiyor. Görüldüğü gibi akıllı telefonda parmak izi okuyucusu ve çift kamera bulunuyor. Cihazda kullanılan düğmelerde oldukça sade.

Son söylentilere göre cihazda 5.2 inç Full HD ekran bizleri bekliyor olacak. HiSilicon Kirin 950 işlemci, Mali-T880 MP4 grafik işlem birimi, 4GB RAM ve 3900mAh batarya gibi özellikler barındıracak. Huawei P9'un Max modelinde ise 6.2 inç 2K ekran ve 6GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

Son olarak cihaz 300 dolardan satışa çıkacağı konuşulan haberler arasında.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?