iFixit Ekibi AirPods’a 10 Üzerinden 0 Verdi!

Apple'ın kablosuz kulaklığından almışsanız bu haberden sonra gözünüz gibi bakmanız gerekiyor..

Apple'ın hem fiyatı hemde kablosuz olmasıyla eleştirilen kulaklıklarına gözünüz kulağınız gibi bakmanız lazım. Geçtiğimiz hafta ülkemizde satışa 779 TL fiyat etiketiyle sunulan kablosuz kulaklık setini aldıysanız yahut almayı düşünüyorsanız artık bu kulaklıklara daha iyi bakmanız gerekiyor. Çünkü iFixit, kulaklıklarının tamiri için 10 üzerinden 0 vererek tamirinin mümkün olmadığını söyledi.

Apple tarafından daha önce AirPod'un servis ücretleri açıklığa kavuşmuşt. Bununla birlikte AirPods sahipleri kaybolan her parça için 69 dolar ödemek zorunda. Pil değişimini yapmak için ise 49 dolarlık bir mevlayı gözden çıkarması gerekiyor. ABD'de bu fiyatlar eleştirilmiş ancak Apple indirime gitmeyeceğini duyurmuştu. Ülkemizde ise kulaklığın sadece pil değişimi için AirPods kullanıcıları 169 TL ödemek zorunda..

Ya bu ücretleri göze alarak bir AirPods kulaklık alırsını yada hiç almaz böyle bir derde bulaşmamış olursunuz. iFixit bildiğiniz üzere ürünleri parçalarına ayırıp tamir edilebilirliklerini test etme konusunda ünlü bir servis firması. Apple'ın çok konuşulan kablosuz kulaklıklarını parçalara ayıran iFixit, cihazın tamirinin mümkün olmadığını açıkladı.

Eğer bir AirPods kulaklığınız varsa büyük bir hassasiyetle kullanmanız gerekiyor.. Peki siz Apple'ın kablosuz kulaklık seti için ne düşünüyorsunuz, satın almayı planlıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.